Menő frizura, vagy inkább kopasz fej?

Barber

Az utóbbi évtizedben egyre nagyobb igény lett a férfiak körében a menő, divatos frizurákra, és e mellett sokan választják a tar kopasz fejet is.
Nem könnyű megmondani, hogy mi okozta ezt a nagy változást. Talán a Instagramon látható influenszerek, a celebek, RAP sztárok, kosárlabdázók, és más hírességek hajviselete?
Sőt még az is előfordulhat, hogy a borosta és a szakáll újbóli divatja okozza ezt, hogy ha már igényes valakinek a szakálla, akkor legyen hozzá illő hajformája is.

A lényeg, hogy mivel komoly igény alakult ki erre a dologra, hamar megjelentek az úgynevezett barber shopok is Magyarországon is. Ezeken a helyeken kifejezetten férfi hajvágásra specializálódtak, így nem a rég megszokott férfi-női fodrász nyírja az igényes férfiak haját, hanem olyan barberek, akik a férfi hajnak, és arcszőrzetnek a képzett specialistái.
Barber shop Budapest több helyén is nyitott, és most már természetesen a vidéki nagyvárosokban is megjelentek az ilyen férfiakra specializálódott borbély üzletek.
Aki egy ilyen helyre betér, bátran kérhet extra, ultramenő frizurát, nem fognak ott senki lebeszélni róla csak amiatt, mert esetleg ne tudnák azt megcsinálni neked.
Szóval aki menő frizurát szeretne, az menjen a barber shopba!

Megosztás