A nyári esküvők népszerűsége

Karikagyűrű

A legtöbb esküvőt nyáron tartják. Ezt így mindenki elfogadja, és normálisnak tartja, de nézzük csak meg jobban, miért is olyan népszerű ez az évszak az esküvők szempontjából.

Az egyik ok, amiért nyáron szeretnek az emberek esküvőt tartani, az a várhatóan jó idő. Senki sem örülne neki, ha viharos szélben, esőben, vagy havazás közben kellene az esküvőjét megtartani.

A nyári esküvők másik előnye, ami kicsit hátrány is, hogy ideális esetben jó meleg van. Tehát nem kell az eskövői ruhára még ráeröltetni egy kabátot, hogy meg ne fázzon a menyasszony. Na igen, itt viszont lehet kánikula is, így a házasságkötés - nyilván csak emiatt - lehet kicsit izzasztó is.

A nyári esküvők egy újabb oka, hogy az eljegyzést sokan Karácsonyra időzítik. A karácsonyi eljegyzés után épp elég 6-8 hónap, hogy megszervezzék az esküvő ét a lagzit. Ennyi idő alatt lehet találni szép esküvői ruhát, venni karikagyűrűt, lefoglalni az ideális helyszínt, szóval mindent meg lehet oldani, ami szükséges lesz a házasságkötéshez.

Megosztás